Telefonszám: +36 30 110 6060 info@stopoverholiday.com

Európa

érdekel

Európa, a kontinens, ahol a történelem, a kultúra és a természeti szépség kéz a kézben jár. Válaszd az izgalmas városi felfedezést, a pihentető tengerparti nyaralást, a lenyűgöző hegyi túrázást, vagy akár a gasztronómiai kalandokat - Európában mindenkinek akad valami!

Miért válaszd Európát úti célodnak?

Európa tájai lélegzetelállítóak. A hófödte hegycsúcsoktól a smaragdzöld tavakig, a napsütötte strandoktól a történelmi városokig, Mindenki számára kínál valami csodálatosat, legyen szó túrázásról a svájci Alpokban, kerékpározásról a toszkán vidéken, vagy úszásról a görög szigeteken. Európa minden ízlést kielégít.

Európa a civilizáció bölcsője, és ez tükröződik a lenyűgöző építészetben, művészetben és hagyományokban. Fedezd fel az ókori romokat Rómában vagy Athénban, a gótikus katedrálisokat, a Chartres-i székesegyházat és Notre Dame-i székesegyházat Franciaországban, a Westminster Abbey-t Angliában, vagy a Kölni székesegyházat , a reneszánsz palotákat, a Palazzo Vecchio-t Olaszországban, vagy a Versailles-i palotát Franciaországban és a modern művészeti galériákat szerte Európában.

Európa fejlett infrastruktúrával rendelkezik, ami megkönnyíti a utazást és a felfedezést. Kiváló tömegközlekedési hálózat, kényelmes szállodák és éttermek várnak rád mindenhol.

Az európaiak híresek vendégszeretetükről, főleg, a portugálok, írek, görögök, spanyolok és olaszok. Nyitott karokkal fogadnak minden utazót, szívesen mutatjákk be országukat, kultúrájukat, barátságosak és kedvesek és segítenek, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az utazásodból.