Telefonszám: +36 30 110 6060 info@stopoverholiday.com

Rólunk mondják

Peking - Shanghai puskagolyó expresszel

Megérkeztünk a Peking-Sanghaj körútról ahol nagyon jól éreztük Magunkat. Idegenvezetőnk Mária, aki csodálatosan kalauzolt Bennünket ebben a pár napban.Felkészültsége, tudása, problémamegoldó képessége ezen az úton is tökéletes volt.Köszönünk szépen mindent várjuk a következő utazásunkat Önökkel.

2024. április 25. K. Borbála

Dubai & Abu Dhabi körutazás

Nagyon jól éreztük magunkat! Jó volt a program és kaptunk elég szabadidőt is, hogy belemerüljünk a mindennapi életbe. Az idegenvezető Mariann minden elismerést megérdemel! Nagyon profi és nagyon jól ismeri Dubait. Rengeteg dolgot hallottunk és tanultunk tőle.

2024.02.24. K. Attila

Csillagtúra Izlandon

Izland nem kis sziget, amiről mindenkinek a különleges természeti szépségek jutnak eszébe, így mi sem gondoljuk, hogy ebbe a pár napba ennél több program és, látnivaló belefér.

Balázs az idegenvezető profi volt, helyismeretben, Izland történelmében, földrajzában, kultúrájában, amit mesélt nagyon jól kiegészítette a látottakat.

A jövőben is szívesen veszünk részt Önök által szervezett utakon.

2023. augusztus 7. B. Ágnes

Köszönjük a városnézést! Kiváló szervezés és program!
Mariann fantasztikus volt!!!!

2022.március 2. P.Zsolt

Szeretnénk megköszönni a szervezést a sivatagi túrára. Nagyon élveztük! A sofőr nagyon jó fej volt, kedves, hihetetlen jól vezetett. A kocsi kényelmes és igényes volt. Ha lesz legközelebb, akkor is veletek szervezzük.

2022. március 1. M.Anita

Nagyon szépen köszönjük az utazást, én és a Hugom is nagyon jól éreztük magunkat! A Dubai Expo különösen nagy élmény volt.

2022. március 1. T.Laura

Nagyon szépén köszönjük a csodás városnézést! Nagyon segítőkész, kedves, profi volt a Mariann!

2022.02.17. J.Gabriella

Köszönünk mindent, csodás napok voltak! Holnapután indulunk haza… ☹ Most nehezebb szívvel megyek haza, mint a múltkor. Jó volt és tartalmas volt, főleg így Abu Dhabival… Így tényleg a kulturális igényünk is maximálisan ki van elégítve…

Ali Maqsood fantasztikus gazda volt, óriási élmény volt vele a sivatagban szafarizni…. Nem tudom, más is ilyen vagány-e a homok dűnéken, de ő nagyon sokat tett, hogy jól érezze magát az egész csapat. Jó driver, jó host… szóval csak ajánlani tudjuk másnak is!

2022.02.17. P.Emőke

Az egy hetes Dubai-i tartózkodásunk alatt négy általatok szervezett programon vettünk részt és midegyik kiválóan sikerült. Szeretném megköszönni a kollégák kedvességét, felkészültségét és segítőkészségét, amit a programok alatt tanúsítottak irányunkba. Zita érdekes és informatív idegenvezetése a modern Dubaion keresztül nagy élmény volt és ajánlanám mindenkinek, aki úgy szeretné megismerni Dubait, hogy minden kiemelt látványossághoz elviszik, mesélnek róla és még egy két szuper kép is készül:) Nagyon kedves kísérőnk volt Zita személyében, akivel olyan volt a kirándulás mintha egy barátunk tartotta volna. A sivatagi szafari is életre szóló élményt nyújtott a tevegeléssel, a terepjárós túrával és az egzotikus sivatagi arab vacsorával és showal, Shakiri a túravezetőnk elmondhatatlanul kedves, vidám volt végig és sokat mesélt az arab kultúráról miközben tolta a dzsipnek a sivatagban rendesen, öröm volt őt is megismerni :) Szintén lenyűgöző volt az esti hajós vacsora a Marina városrészben és a Dubai Expo is, köszönjük hogy hozzájárultatok, hogy ilyen élménydús és szép nyaraláson vettünk részt, jó szívvel ajánlom mindenkinek az általatok szervezett programokat

2022.02.10. K. Dóra

Szeretném megköszönni az utazásunkkal kapcsolatos tevékenységét.
Minden a legnagyobb rendben volt.
2021. november 16. (F. Lajos)

Nagyon jó volt a tegnapi sivatagi program, a sofőrünk rendesen megmutatta mit tud. Borzasztóan élveztük! Zita is szuper volt, sok infót kaptunk Tőle. Köszönjük a szervezést!
Barátaink jönnek áprilisban, mindenképpen ajánlani fogunk Benneteket!
2021. február 25. (B. Anikó)

Szeretném megköszönni a Szafari programban való segítségét.
Minden nagyon szuper volt, hatalmas élmény volt az egész csapatnak!
Munkájukhoz további sok sikert kívánok,
2020. február 14. (B. Tímea)

Szeretném megköszöni a szervezést az idegenvezető munkáját, a pontos transzfereket. SZUPER CSAPAT. Nagyon-nagyon sok élménnyel gazdagodtunk, amiért ezúton is nagyon hálásak vagyunk.
2020. február 13. (M. Kata)

Köszönjük a magas színvonalú több napos idegenvezetést, mely után más szemmel nézünk Dubaira, és az arab világra, kultúrára.
2020.február 3. (T. Judit, Bence és Gyula)

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a 4 órás modern Dubai városnézést! Nagyon élveztük minden percét, Mariann mindent megtett, hogy a rövid idő alatt kicsit megismerjük Dubai legszebb helyeit.
Sok információt kaptunk tőle nemcsak az épületekről, de a város életéről, a helyi szokásokról. Mi a jövőben szívesen ajánljuk Önöket!
2020. január 24. (B. Szilvi)

Köszönünk szépen mindent, a remek szervezést és a kitűnő idegenvezetést. Mariann két szuper és felejthetetlen napot ajándékozott nekünk.
Mindennel elégedettek voltunk örök és felejthetetlen élmény volt és marad.
2020. január 31. (B. Csilla)

Köszönjük szépen, az önök által igénybe vett szolgáltatások valami csodák voltak! A szafari sofőrünk is nagyon kedves volt, de idegenvezető kollégájuk kifejezetten az! Rendkívül tájékozott, nagyon kellemes útitárs volt az út során. Sok mindent megtudtunk tőle. Nagyon köszönjük az élményeket!
Remélem visszatérhetünk még, és újabb programokra mehetünk az Önök szervezésében.
2019. december 22. (T. Andrea)

Kedves Dubai Magyarul csapata!
Ezúton is szeretném megköszönni Nektek a kitartó segítségeteket és minden apró kérdésemre adott türelmes válaszotokat, valamint idegenvezető munkatársaitoknak kedvességüket, melynek nagyban köszönhető, hogy minden problémától mentesen tudtuk nyaralásunk sikeresen eltölteni Dubaiban.
Köszönjük!
2019. november 25. (Sz. György)

Nagyon köszönjük a tegnapi napot, életünk legnagyszerűbb napja volt!
A fotós nagyon rendes, sokat segített, a szertartás vezető is nagyon aranyos volt, a fodrász is kitett magárt, egyszóval le a kalappal a csapat előtt!
Köszönöm még egyszer, hogy felejthetetlenné tettétek a mi nagy napunkat!
2019. október 23. (P. Balázs)

Szeretném megköszönni nektek a Dubaiban töltött napjaink! Szuper volt, a gyerekek is le vannak nyűgözve.
Mariann nagyon aranyos, szuper idegenvezető! Rengeteget mesélt, nagyon türelmes.
A szafari sofőrünk pedig nagyon ügyes, aki extrém dűnéket akar, na ő a legjobb! Egész délután odafigyelt ránk, nagyon türelmes és figyelmes! És nem utolsó sorban Mariann és ő is nagyon jól fotóznak!
2019. október 22. (B. Mónika)

Nagyon sok országban jártunk, tele élményekkel és az adott ország kultúráját magunkba szippantva, de ez a nyaralás most első helyre került!
Köszönhető ez főleg kolléganőjüknek Izabellának, aki mindent megtett azért, hogy a vele töltött időben a lehető legtöbb információval lásson el bennünket és biztosított bennünket arról, hogy bármilyen kérdésünk, problémánk lenne forduljunk hozzá bizalommal.
Ilyen idegenvezetőre lenne szükség mindenhol, aki úgy dolgozik, hogy közben élményt nyújt másoknak!
Köszönöm szépen a szervezésüket.
2019. október 18. (P. Anikó)

Szeretném megköszöni a programok szervezését, igazán fergeteges volt!
Kiemelném mind a szafari sofőrünket, rendkívül kedves, segítőkész, mind az idegenvezetőnket Zitát, egyszerűen lenyűgöző volt, örülünk, hogy ő kísért minket!
Még egyszer köszönjük a segítséget, tervezem a vissza utat, akkor mindenképp önökhöz fogok fordulni, és mindenkinek ajánlani fogom önöket!
További jó munkát, sok sikert kívánok!

2019. szeptember 9. (A.Edina)

Szeretném megköszönni az utazás szervezését, s azt, hogy ilyen felejthetetlen élményben volt részünk.
Izabella tudása és szolgálatkészsége még fokozta a látottakat.
Még egyszer köszönöm, s remélhetőleg ha családom többi tagja kedvet kap a Dubaiba való utazásra, akkor biztosan az Önök irodáját választja.

2019. augusztus 25. (E.Erzsébet)

Szuper volt az Abu Dhabi kirándulás! Zita kitűnő idegenvezető volt.
Nagyon jól éreztük magunkat! Örömmel ajánlunk Benneteket másoknak is!

2019. július 29. (K.Péter)

Nagyon köszönjük a segítséget és a közreműködést!
Fantasztikus volt minden!

2019. június 12. (R.Gábor)

Szeretnénk megköszönni a sivatagi túra szervezését, minden a lehető legjobban sikerült és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk.

2019. május 6. (Sz.Milán)

Ma érkeztünk haza Dubai-ból, így már az itthoni nyugalomból tudok visszajelezni mindkét veletek szerveztetett programunkról. A sivatagi túrával és az Abu Dhabi kirándulással is nagyon elégedettek voltunk, szuperül éreztük magunkat. A sivatagi túrás sofőrünk nagyon kedves és figyelmes volt, Izabella pedig rettentő sok új dolgot mesélt nekünk az Egyesült Arab Emirátusokról, noha nem először jártunk ott. Mindenképp ajánlani fogunk titeket ismerőseinknek. :)

2019. április 26. (K. Zsuzsi)

Megdobogtatta a szívünket, hogy honfitársunk a világ legjobban fejlődő országában is helyt tud állni. Nagy biztonságot jelentett számunkra, hogy bármilyen kérdés esetén a segítségét tudtuk kérni!

2019. március 15. (K.Irén)

Ezúton is szeretnénk megköszönni a tartalmas és profi idegenvezetést a mai és tegnapi napon.
További sok kellemes turistát kívánunk.

2019. február 28. (H. Zoltán)

Köszönjük szépen a segítséget! Fantasztikusak voltak a városnézések.

2019. Február 21. (K.Krisztina)

Szeretném megköszönni a segítséget apu utazásával kapcsolatban!
Nagyon jól érezte magát, tetszett neki minden, sok szép élménnyel gazdagodott.

2019. január 31. (Gy. Anita)

Nagyon köszönöm a szervezést, tökéletes program volt!
Izabella pedig egyszerűen szuper idegenvezető!

2019. január 11. (Cs.László)

Nagyon jól sikerült a tegnapi program a sivatagban, a sofőr is szuper volt.
Köszönjük a segítséget!

2019. január 1. (S. Zsuzsanna)

Köszönjük szépen a tegnapi programot.
Nagyon kielégítő és fárasztó volt, DE, MEGÉRTE!!!

2018. december 31. (W.Mihály)

Most már itthonról köszönöm meg ismételten szíves segítségüket.
Rendkívül örülök, hogy Önökre rátaláltam !
Izabella kiválóan felkészült idegenvezető, akinek köszönhetően
annyit sikerült megtudnom Dubairól és Abu Dhabiról amennyit talán
egy könyvtárnyi anyagból sem. Közvetlensége, célorientáltsága,
empatikus képessége lenyűgöző.

Kívánok Önöknek még sok hasonlóan elégedett utazót.

2018. december 4. (H. Csaba)

Köszönjük szépen a feledhetetlen privát túrát!
Nagyon pontos szervezés, a sofőr kedves és nagyon barátságos volt!
A figyelme és a segítőkészsége lenyűgözött!
A program nagyon klassz volt!
Köszönjük az élményt!
Ajánlani fogom önöket a barátaimnak is!

2018. november 27. (H. Mária)

Szerencsésen hazaértünk!
A csapat minden tagja külön köszöni a szervezést, a kedvességeteket
és a felejthetetlen programokat.
A munkatársaid mind kedvesek és közvetlenek. Pont annyit „idegen vezettek”
amennyire igény volt. A barátaink is nagyon élvezték az 5 napot.
A transzfer sofőrök is igen rendben vannak és barátságosak, pontosak!
Dubai valóban egy másik osztály minden szempontból.

2018. november 6. (H. Imre)

Nagyon szépen köszönjük, hogy szuper programokon vehettünk részt általatok.
A mai Abu Dhabi program Mariannal kifejezetten tetszett nekünk, nagyon érdekessé és tartalmassá varázsolta Mariann szakmai és tapasztalati tudása.
Ismerőseinknek, barátainknak mindenképpen ajánlani fogunk Titeket.

További sok sikert kívánunk Nektek!

2018. október 9. (K. Ádám)

Minden nagyon tökéletes volt!
Izabellát imádtuk!!!:)

Mégegyszer köszönjük!

2018. október 7. (P. Éva)

Ezúton köszönjük meg szíves közreműködését, tanácsait és szervezését a dubaji nyaralásunkkal kapcsolatban.
Felejthetetlen napokat töltöttünk ott és Abu Dhabiban.
Kollágájuk kiváló sofőrünk, idegenvezetőnk, tolmácsunk és segítőnk volt a városnézések alkalmával.
Mondhatom, hogy az egész úton leste a kívánságunkat, ami volt bőven, lévén, hogy három gyermekkel voltunk jelen :-)
Rengeteg infót osztott meg velünk a városokról és sok minden másról is. Hatalmas élmény volt.
Nagyon reméljük, hogy lesz alkalmunk visszatérni az Emirátusokba, akkor mindenképpen keresni fogjuk Önöket.
Kívánunk Önnek és Munkatársainak jó egészséget és sok sikert a munkájukhoz.

2018. szeptember 23. (K. Renáta)

Nagyon köszönöm a profi idegenvezetést és a rengeteg új információt, sokat tanultam, nagy élmény volt az egy hét.

2018. május 31. (L. László)

Szeretném megköszönni a szervező munkájukat, csodálatos napokat töltöttünk Dubaiban. Nagyszerű élményekkel távoztunk.

Zoliról picit sem volt túlzás azt írni, hogy szuper idegenvezető. Hihetetlenül kedves, segítőkész volt mindenben.

További jó munkát és sok utast kívánok!

2018. május 15. (Cz. Beáta)

Szeretném nagyon megköszönni neked azt a sok sok információt, érdekességet amit nekünk elmondtál,
illetve köszönjük azt a sok fáradozást, koránkelést, későn fekvést és egyéb áldozatokat amelyeket azért tettél, hogy mi turisták jól érezzük magunkat. (Sikerült !! .. nagyon jó volt!)
Mi elég sokat utazunk a nejemmel és sok idegenvezetővel találkoztunk már, de elfogultság nélkül kijelenthetem hogy az általad nyújtott szervezés és idegenvezetés volt a legmagasabb színvonalú mindközül.

2018. április 17. (M. Róbert)

Nagyon szépen köszönjük a Dubai és Abu Dhabi programjaink nagyszerű megszervezését! Nagyon rendben volt minden, különösen az Abu Dhabiban együtt töltött egésznapos kirándulásunk koronázta meg a kint tartózkodásunkat.
További sok sikert kívánunk!

2018. március 23. (B. László)

Köszönjük a szervezést, csodálatos volt a mai napunk! Nagyon különleges volt, Mariann pedig irtó aranyos, imádtuk!

2018. március 21 (Cs. Renáta)

Köszönjük a programszervezést, nagyon jól éreztük magunkat Dubaiban.
Izabella nagyon kedves, segítőkész és felkészült idegenvezetőnk volt.

2018. március 19. (P. László)

Köszönjük a városnézést Izával, nagyon élveztük. Rám nagyon nagy hatással volt Dubai, először, de remélem nem utoljára jártam ott.
Az időjárással viszont nem volt szerencsénk, azon a héten 3x is esett az eső, ami, ahogy hallottuk Dubaiban nagyon ritka.
Mégegyszer köszönöm Nektek!

2018. március 14. (B. Márti)

Köszönöm a gyors megoldást a hirtelen idegenvezető igényünkre Dubaiban.
Mariann szuper volt, nagyszerű napot töltöttünk együtt. Tökéletes idegenvezető, rutinos, határozott, figyelmes...
Így sokkal rutinosabban éltük meg a következő napokat ebben a varázslatos városban.

2018. március 7. (P. Emőke)

A mai napunk is rendben, fantasztikusan telt. A sofőrötök, Ali pontosan, lelkiismeretesen tette a dolgát, szavunk nem lehet rá, pedig jól kihasználtuk az időt.
A Ferrari World nagyszerű volt, a Formula Rossa felejthetetlen!
Egyúttal szeretnénk Neked is megköszönni a tegnapi napot, profi módon kalauzoltál minket végig.
A cégeteket csak ajánlani tudom, korrekt, pontos munkát végzett, pont amit ígért!
Még egyszer köszönet és további sikereket kívánok!

2018. március 1. (T. Péter)

Grazie minden! Na a mai nap is ultra szuper volt!
Világbajnok idegenvezetés volt: 10 listán 100!
Ilyet még nem láttunk! Úgyhogy köszönjük!
További sikeres Dubai munkát Nektek!

2018. február 28. (R. László)

Köszönjük szépen a szuper szervezést, Iza nagyon kedves és felkészült, élmény volt vele a kirándulás!

2018. február 25. (N. Erika)

Ezúton szeretném megköszönni a febr. 7-i és 8-i kirándulásunk megszervezését Dubaiban és Abu Dhabiban .

Az idegenvezető, Izabella igazán aranyos, kedves , szimpatikus hölgy, nagyon gördülékenyen ment minden, szuperül éreztük magunkat, nagy szeretettel gondolunk rá.

Sok sikert és probléma mentes utazókat kívánunk Önöknek.

2018. február 8. (I. Zsuzsa)

Szeretnék mindent megköszönni! Mariannal eltöltött időt nagyon élveztük. Mindenben professzionálisan kezelte a helyzeteket. Mindenkinek ajánlani fogom.

2018. február 8. (Sz.Béla)

Szeretnénk megköszönni a csodálatos élményt amit kaptunk, és ez nem csupán a hely hatása és szépsége hanem a szervezés precizitásának és figyelmességének, is köszönhető. Minden idő pont kellemesen volt kihasználva.
Külön meg szeretnénk köszönni az idegenvezetőnk, Mariann szívvel lélekkel végzett munkáját, nem turista úton, hanem családi látogatáson éreztük magunkat.
Ha lehetőségünk lesz még mindenképpen visszatérünk de addig is jó szívvel ajánljuk az Önök munkáját.

2018. február 4. (Julianna és Attila)

Köszönjük szépen a segítséget nagyon jó volt a sivatag ,nagyon jó fej volt a sofőr !
Köszönjük mégegyszer !

2018. február 4. (Csaba és Petra)

Köszönjük szépen segítségét, nagyon jól sikerült a nyaralásunk és tökéletes volt a városnézés Zoltán segítségével! Külön köszönet a gyerekülés beszerzésért:)
Reméljük a jövőben lesz még alkalmunk az Emirátusba utazni, akkor ismét keresni fogjuk ajánlatkéréssel.

2018. január 22. (H. Dániel)

Mérhetetlen hálával tartozom, tartozunk neked és Izának !!
Profizmus magasiskolája, zseniálisan kitalált és véghez vitt szervezés, lebonyolítás!
Egyik ámulatomból estem a másikba.. Vagyis ez nem is múlt idő, mert még mindig ezen hatás alatt vagyok.
Lenyűgözött Dubai és Abu Dhabi, és ehhez nagyon nagy mértékben hozzájárult a ti segítségetek!
Tiszta szívemből gratulálok a munkátokhoz, az elkövetkező évekhez sok sok oda látogató magyar honfitársakat kívánok és semmit ne tegyek máshogy, mint ahogy most tesztek.
Mert ez így tökéletes!!

2017. december 12. (P. Ági)

Nagyon köszönjük a családom nevében a profi szervezést. Izabella kiváló idegenvezetőnk volt, hálásan köszönjük ezt a csodálatos napot! Örömmel javaslom minden ismerősömnek irodátokat.

2017. december 5. (V. Kriszti)

Mindent köszönünk, jól sikerültek a programok, ajánlani fogom Önt ismerőseimnek is.

2017. október 30. (S. Péter)