Telefonszám: +36 30 110 6060 info@stopoverholiday.com

Rólunk

„Már megint egy oldal, ahol a sokéves munkatársi tapasztalatról és a helyismeretről halandzsáznak, holott ez ugye az alap, ha ilyen céget csinálsz... „– mondta egy kedves barátom, amikor meglátta az első „Rólunk” leírásban szereplő mondatokat.
Ezért úgy döntöttem, ez a dolog kimarad, és egyből a lényegre térek:

A Stopover Holiday.com munkatársai és idegenvezetői szeretnék, ha utazása velünk örök élmény maradna. Az utazás tervezésétől a hazaérkezésig segítjük Önöket magyar nyelven már több, mint 20 éves turisztikai és szakmai tapasztalattal. Több mint 10 év indult el utazási irodánk és hozzá kapcsolódó weboldalunk (www.dubaimagyarul.com) első útjainkat az Egyesült Arab Emirátusokba szerveztük, ahol magyar idegenvezetőkkel és aszisztenciával vártuk utasainkat. Utasaink ösztönöztek minket és  további desztinációkban vettük fel a kapcsolatot magyar idegenvezetőkkel, ahol  magyar asszisztenciával várják helyi idegenvezetők utasainkat.

A www.stopoverholiday.com  oldalon, szervezett utazásokat kínálunk és világszerte magyar idegenvezetők programjait.

Mindennap azért dolgozunk, hogy a nevünk garancia legyen a minőségi és gyors ügyintézésre, a méltányos árra és a személyre szabott, egyedi szolgáltatásokra.
Ugyan a programszervezésnek nem feltétele, hogy a repülőjegy és szálloda foglalása nálunk történjen, örömmel segítünk ebben is.

Tekintse meg legnépszerűbb program- és városnézés ajánlatainkat, szervezett útjainkat, kérdezzen tőlünk bármit a hellyel és látnivalóival kapcsolatban és legyen vendégünk amikor ideje és kedve engedi.

Szeretettel várjuk:

Stopover Holiday.com Csapata

Elérhetőségünk:
info@stopoverholiday.com
+36 30 110 6060