Telefonszám: +36 30 110 6060 info@stopoverholiday.com

Laosz - Vietnám - Kambodzsa körutazás (14 éj)

Magyar idegenvezetéssel
Lépj velem kapcsolatba

17 nap alatt szinte teljes képet kaphatunk Indokína sokszínűségéről, 3 ország legfőbb látnivalóit és 6 UNESCO világörökségi helyszínt is meglátogatunk. Földön, vízen, levegőben – és föld alatt! Földön több száz kilométert teszünk meg. Vízen több alkalommal is „lebegünk”, például 1 éjszakát az álomszép Halong-öbölben, egy tradicionális hajó fedélzetén töltünk el. A nagyobb távolságokat 6 alkalommal repülővel „ugorjuk át”, egyszer pedig a csodálatos laoszi tájat vonattal szeljük keresztül. De hogyan kerülünk a föld alá? Felkeressük az egykori, híres Cu Chi alagútrendszert, amelyet a vietnámi gerillaharcosok építettek ki. Programunk egyik csúcspontja a kambodzsai Angkor régészeti lelőhely. A fényképek egyszerűen nem tudják visszaadni azt a látványt és azt az élményt, amellyel ezek az ősi romok, indákkal benőtt hajdan pompás templomok hatnak ránk.

Utazásunkat a kevésbé ismert Laoszban kezdjük, az első hely, amely rögtön elbűvöli az utazókat lakosai kedvességével, látnivalói sokaságával és az ország természeti szépeségeivel, csodálatos templomaival. Luang Prabangban a szerzetesek hagyományos reggeli adománygyűjtő sétáját is megnézhetjük.

Vietnámban a jól ismert "látni kell" helyeken kívül az utóbbi évek egyik legkedveltebb látványosságán, a Ba Na Hills csodálatos arany hídján is sétálhatunk, melyet két hatalmas kéz emel a magasba.

A rengeteg varázslatos látnivaló mellett Indokína ételei, az ázsiai konyha változatos, és friss ízei kerülnek asztalunkra. Gazdag ízviláguk, változatos és friss zöldségek és gyümölcsök gyorsan rabul ejtenek, és garantáltan kedvenc ételeinkké válhatnak.

Amennyiben szeretné részletesen megnézni csomagajánlatunkat, kérjük görgessen az oldalon lefelé és minden információt megtalál.

Árak és programleírás

Turnusok Részvételi díj / fő
2024.11.05 – 2024.11.22
18 nap / 15 éj
1 790 000 Ft / fő – Betelt


2024.11.12 – 2024.11.27
16 nap / 13 éj
1 815 000 Ft / fő


2025.02.12 – 2025.03.01
18 nap / 15 éj
  1 825 000 Ft / fő


2025.03.18 – 2025.04.04
18 nap / 15 éj
1 825 000 FT / fő
Jelentkezését e-mail címünkön várjuk:         info@stopoverholiday.com

 

Az ár tartalmazza


 • a nemzetközi és belföldi repülőjegyeket és illetékeket (melynek értéke kb. 850.000 Ft)
 • 14 éjszakai szállást helyi 4*-os szállodákban, ebből egy éjszakai szállás hajón a Halong-öbölben
 • a félpanziós ellátást (kivéve a repülések napjain), Halong-öbölben teljes ellátás (italok nélkül)
 • a légkondicionált autóbuszt a körutazás és a transzferek során
 • a belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
 • a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza


 • a vízumokat kb. 52 000 Ft
 • a borravalókat kb. 120 USD/fő
 • az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%

Egyéb költségek


 • Egyágyas felár 290 000 Ft
 • BBP utasbiztosítás (EUB Biztosító)
  – Air & Cruise Top: 1.030 Ft/fő/nap
  – Air & Cruise Extra: 1.590 Ft/fő/nap

Ha társítással jelentkezik az útra, és az utazásig nem találunk társat, elengedjük az egyágyas felárat!

Programajánlat
November 5. csoport programja:
1. nap: Budapest – Hanoi

Utazás Budapestről repülővel menetrend szerinti járattal, átszállással Hanoiba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Hanoi – Vientiane

Érkezés kora délután, majd továbbutazás Vientiane-ba, Laosz fővárosába. Vacsora és szállás Vientiane-ban (2 éj).

Tervezett szálloda: Eastin Hotel Vientiane

3. nap: Vientiane

Reggeli után városnézés Vientiane-ban: ellátogatunk Wat Si Muang buddhista templomába, melyet a „templomok anyjának” is hívnak. Ezután a Buddha (XiengKhuan) Parkot nézzük meg, melyet 200 buddhista és hindu szobor díszít. Ebéd után That Luang-ot, a Nagy Királyi sztúpát, Laosz legszentebb helyét nézzük meg, melyet a 16. században Setthathirat király építtetett. Majd a Patuxai győzelmi kaputól gyönyörködhetünk az elénk táruló város látványában. Ezután Wat Sisaket templomába látogatunk, mely az egyetlen olyan buddhista templom a városban, amely a sziámi inváziót követően sértetlen maradt. Következő állomásunk Wat Phra Keo egykori buddhista szentélye, mely ma egy vallási tárgyú múzeum, lao és kmer műalkotásoknak ad helyet. Túránkat a Mekong folyó partján fejezzük be, ahol gyönyörködhetünk a naplementében.

4. nap: Vientiane – Luang Prabang

Reggeli után transzfer a vonatállomásra, elutazás az UNESCO Világörökség listáján is megtalálható Luang Prabangba. Érkezés után a lenyűgöző Kuang Si vízeséshez látogatunk, ahol akár meg is mártózhatunk a hűs vízben, majd egy helyi kézműves műhelyben betekintést nyerhetünk a selyemkészítés rejtelmeibe. Ebéd útközben, majd felmegyünk a Phousi hegyre, ahonnan a lenyugvó nap fényében gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Mekong-folyóra. A programunkat az éjszakai piacon zárjuk. Szállás Luang Prabangban (2 éj)

Tervezett szálloda: La Palais Juliana

5. nap: Luang Prabang

Reggeli előtt lehetőségünk lesz betekinteni a helyi szerzetesek szokásaiba, akik hajnalban, az utcákat járva adományt gyűjtenek a hívőktől, majd ellátogatunk a reggeli piacra, ahol a helyiek beszerzik a friss árukat. Reggeli után városnézés: első állomásunk a Királyi Palota, mely ma a Nemzeti Múzeumnak ad otthont. Ezt követően hajóra szállunk és felhajózunk a Mekong folyón a Pak Ou Barlangokig. A barlangrendszerben közel ötezer kisebb-nagyobb aranyozott Buddha szobor található. Útközben megállunk Ban Xanghai faluban, ahol a helyi rizsbort készítik. Visszatérve Luang Prabangba megtekintjük Wat Xiengthong híres épületét, majd ha időnkbe még belefér felkeressük a környező kézműves falvakat.

6. nap: Luang Prabang – Hanoi

Reggeli után a repülőtérre utazunk, és visszarepülünk Vietnámba. Szállás Hanoiban (2 éj).

Tervezett szálloda: Silk Path Luxury

7. nap: Hanoi

Városnézés Hanoiban, amely érinti Ho Chi Minh – a modern Vietnám megalapítójának mauzóleumát (kívülről), a koloniális stílusú Kormányzói Palotát, az „Egylábú” Pagodát, majd az Irodalom Templomaként ismert 1070-ben alapított és Konfuciusznak dedikált első vietnámi egyetemet, ahol megismerkedhetnek a vietnámi kézírás művészetével is. Délután látogatás az Etnológiai Múzeumba. Este egy tradicionális vízi bábszínház előadását tekintjük meg.

8. nap: Ha Long-öböl

Reggeli után utazás autóbusszal az álomszép Halong-öbölbe. Érkezés délben, majd beszállás a tradicionális “sárkányhajóba”, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. A kapitány üdvözlése után ebéd, majd hajónk kifut az öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. Cseppkőbarlang látogatás, kajakozás színesítik a programunkat, majd szakácsok rögtönzött főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. A tenger gyümölcseiből készült gazdag vacsora zárja a napot. Szállás a hajón a Halong-öbölben. (1 éj).

Tervezett hajó:  Crown Legend Cruise

9. nap: Ha Long-öböl – Hoi An

A korán kelők tai chival köszönthetik a napfelkeltét a fedélzeten, korai reggeli, majd hajózás azokon a helyszíneken, ahol az Indokína című filmet forgatták. Túránk után visszatérés a hajóra, könnyű korai “ebéd”, majd 11 óra körül kikötünk Halong városban, elhagyjuk a hajónkat és autóbusszal elindulunk Hanoiba. Érkezés után transzfer a repülőtérre, majd repülés Danangba. Transzfer Hoi Anba. Szállás Hoi An (3 éj).

Tervezett szálloda:  Rosemary Hotel

10. nap: Hoi An – My Son

Reggeli után gyalogos városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, a „vietnámi Szentendrét” bemegyünk több XVIII. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a fedett Japán hidat. Felkeressük a kínai negyedet, megnézzük a Fukien egyesület templomát, a Kerámia Múzeumot és a Chua Ong templomot. Délután utazás az egykori Champa királyság szakrális központjába, My Son szent földjére. A terület az UNESCO Világörökség része. Sajnos a területen található örökség a vietnámi háború bombázásai során jelentős károkat szenvedett, azonban a fennmaradt romok így is különleges látványt nyújtanak.

11. nap: Ba Na Hills

A mai napon Ba Na Hills csodálatos látnivalóit fedezzük fel, a Linh Ung pagodát és buddha szobrot, majd nem utolsó sorban az „Arany hidat”, melyet a sziklából kiemelkedő két hatalmas kéz tart a magasba. Ebéd útközben.

12. nap: Hue

Reggeli után folytatjuk utunkat dél felé, a Danang és Hue között félúton fekvő Hai Van hágón utazunk keresztül, amely egyben észak és dél klimatikus választóvonala. Innen felejthetetlen kilátás nyílik My Khe parszakaszára. Rövid megállót tartunk Lang Co tengerpartján, ebéd, majd érkezés Hue-ba. Hue 1802-1945 között Vietnam fővárosa, és a Nguyen dinasztia uralkodóinak a székhelye volt. A városnézés során megtekintjük Hue fellegvárát, a Citadellát. Megállunk a Zászló toronynál, a Noon kapunál, a kilenc dinasztikus urnánál, a Kilenc szent ágyúnál, a Thai Hoa Palotánál és a tiltott Bíbor városnál. Hajókirándulás (vízállás függő) a Parfüm folyón a nyolcszögletű, hétszintes Thien Mu pagodához. A program után bejelentkezés a szállodába, szállás Hue-ban (1 éj).

Tervezett szálloda: Moonlight Hue Hotel

13. nap: Hue – Saigon

Reggeli után az impozáns császári temetkezési komplexumok közül megtekintjük Minh Mang és Khai Dinh uralkodók sírjait, majd időt szakítunk egy kis vásárlásra és nézelődésre a Dong Ba piacon. Délután Saigonba repülünk, hogy megismerkedhessünk Vietnám legnagyobb városával. Érkezés után transzfer a szállodába, bejelentkezés. Vacsora és szállás Saigonban (2 éj).

Tervezett szálloda: Equatorial Hotel

14. nap: Saigon – Mekong-delta

Reggeli után kirándulás a Mekong-deltához a természet egyik csodálatos szépségű képződményéhez. Gyönyörködünk a tájban és a különböző szigetekben. Tovább hajózunk a csatornákon és élvezzük a vidék megnyugtató világát miközben megfigyelhetjük a helyiek mindennapi életét. Időközben hajónkat pár fős kis csónakokra cseréljük. Tradicionális dallamok közben, különleges gyümölcsöket kóstolhatunk. Ebéd után pihentető séta, majd visszahajózás, kikötés után utazás Saigonba.

Újdonság: esti fakultatív program lehetőség: a mindig nyüzsgő Saigonban élők többsége vagy robogóval vagy Vespával ingázik, amit mi is kiprobálhatunk egy kis gasztronómiai élménnyel fűszerezve. A részvevők egy-egy motoron, saját tapasztalt sofőrrel végigmotoroznak a város nevezetességei mellett, szűk utcákon keresztül, több megállóval. Megnézhetjük, hogyan készül a vietnámi palacsinta, tavaszi tekercs. Elmegyünk egy helyi sea food étterembe, illetve egy hangulatos kávézóba, ahol egy kis desszert mellett, élő vietnámi zenét hallhatunk.

15. nap: Saigon – Cu Chi alagutak – Siem Reap

Reggeli után autóbuszos városnézés: Notre Dame katedrális, Thien Hau Pagoda, Városi Postahivatal. Ezután látogatás az egykori híres alagútrendszert keressük fel. A vietnámi háború alatt épített, közel 200 km hosszú rendszerben egyes szakaszain megismerhetjük a találékony vietnámi gerillamozgalom taktikáit, csapdáit. Ebéd útközben. Késő délután transzfer a repülőtérre, ahonnan Kambodzsába, Siem Reap-be repülünk. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

Tervezett szálloda:  Regency Angkor

16. nap: Angkor Thom – Angkor Wat – Banteay Srei

Egész napos kirándulásunkat Angkor Thom Déli Kapujánál kezdjük. Megtekintjük a Bayon templomot, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Leprás király teraszát a Phimeanakas templomot és a régészeti körzet egyéb látványosságait. Látogatás Banteay Srei – be, a klasszikus khmer építészet gyöngyszeméhez, melynek homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Ebéd, majd felkeressük még a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait is. Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik és záródik, majd visszatérünk a szállodánkba.

17. nap: Angkor

Reggeli után szabadidő Angkor Wat egyéni felfedezésére, vásárlásra, vagy pihenés a szállodában kijelentkezésig. Transzfer a repülőtérre, ahonnan két átszállással hazautazás Budapestre. Éjszaka a repülő fedélzetén.

18. nap: Hazautazás

Érkezés Budapestre a menetrend szerint.

_____________

November 12. csoport programja:
1. nap: Budapest – Hanoi

Utazás Budapestről repülővel menetrend szerinti járattal, átszállással Hanoiba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Hanoi – Vientiane

Érkezés kora délután, majd továbbutazás Vientiane-ba, Laosz fővárosába. Vacsora és szállás Vientiane-ban (2 éj).

Tervezett szálloda: Eastin Hotel Vientiane

3. nap: Vientiane

Reggeli után városnézés Vientiane-ban: ellátogatunk Wat Si Muang buddhista templomába, melyet a „templomok anyjának” is hívnak. Ezután a Buddha (XiengKhuan) Parkot nézzük meg, melyet 200 buddhista és hindu szobor díszít. Ebéd után That Luang-ot, a Nagy Királyi sztúpát, Laosz legszentebb helyét nézzük meg, melyet a 16. században Setthathirat király építtetett. Majd a Patuxai győzelmi kaputól gyönyörködhetünk az elénk táruló város látványában. Ezután Wat Sisaket templomába látogatunk, mely az egyetlen olyan buddhista templom a városban, amely a sziámi inváziót követően sértetlen maradt. Következő állomásunk Wat Phra Keo egykori buddhista szentélye, mely ma egy vallási tárgyú múzeum, lao és kmer műalkotásoknak ad helyet. Túránkat a Mekong folyó partján fejezzük be, ahol gyönyörködhetünk a naplementében.

4. nap: Vientiane – Luang Prabang

Kora reggel transzfer a vonatállomásra, elutazás az UNESCO Világörökség listáján is megtalálható Luang Prabangba. Érkezés után a lenyűgöző Kuang Si vízeséshez látogatunk, ahol akár meg is mártózhatunk a hűs vízben, majd egy helyi kézműves műhelyben betekintést nyerhetünk a selyemkészítés rejtelmeibe. Ebéd útközben, majd felmegyünk a Phousi hegyre, ahonnan a lenyugvó nap fényében gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Mekong-folyóra. A programunkat az éjszakai piacon zárjuk. Szállás Luang Prabangban (1 éj)

Tervezett szálloda: La Palais Juliana

5. nap: Luang Prabang – Hanoi

Reggeli előtt lehetőségünk lesz betekinteni a helyi szerzetesek szokásaiba, akik hajnalban, az utcákat járva adományt gyűjtenek a hívőktől, majd ellátogatunk a reggeli piacra, ahol a helyiek beszerzik a friss árukat. Reggeli után városnézés: első állomásunk a Királyi Palota, mely ma a Nemzeti Múzeumnak ad otthont. Ezt követően hajóra szállunk és felhajózunk a Mekong folyón a Pak Ou Barlangokig. A barlangrendszerben közel ötezer kisebb-nagyobb aranyozott Buddha szobor található. Útközben megállunk Ban Xanghai faluban, ahol a helyi rizsbort készítik. Visszatérve Luang Prabangba megtekintjük Wat Xiengthong híres épületét, majd ha időnkbe még belefér felkeressük a környező kézműves falvakat. Mozgalmas napunk után a repülőtérre utazunk, és visszarepülünk Vietnámba. Szállás Hanoiban (1 éj).

Tervezett szálloda: Silk Path Luxury

6. nap: Ha Long-öböl

Reggeli után utazás autóbusszal az álomszép Halong-öbölbe. Érkezés délben, majd beszállás a tradicionális “sárkányhajóba”, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. A kapitány üdvözlése után ebéd, majd hajónk kifut az öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. Cseppkőbarlang látogatás, kajakozás színesítik a programunkat, majd szakácsok rögtönzött főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. A tenger gyümölcseiből készült gazdag vacsora zárja a napot. Szállás a hajón a Halong-öbölben. (1 éj).

Tervezett hajó: Verdure Lotus Cruise

7. nap: Ha Long-öböl – Hanoi

A korán kelők tai chival köszönthetik a napfelkeltét a fedélzeten, korai reggeli, majd hajózás azokon a helyszíneken, ahol az Indokína című filmet forgatták. Túránk után visszatérés a hajóra, könnyű korai “ebéd”, majd 11 óra körül kikötünk Halong városban, elhagyjuk a hajónkat és autóbusszal elindulunk Hanoiba. Érkezés után riksába ülve a „36 utca” néven emlegetett Hanoi óvárosának felfedezésére indululnk, majd este egy tradicionális vízi bábszínház előadását tekintjük meg. Szállás Hanoiban (1 éj).

Tervezett szálloda: Silk Path Luxury

8. nap: Hanoi

Reggeli után városnézés Hanoiban, amely érinti Ho Chi Minh – a modern Vietnám megalapítójának mauzóleumát (kívülről), a koloniális stílusú Kormányzói Palotát, az „Egylábú” Pagodát, majd az Irodalom Templomaként ismert 1070-ben alapított és Konfuciusznak dedikált első vietnámi egyetemet, ahol megismerkedhetnek a vietnámi kézírás művészetével is. Délután látogatás a Néprajzi Múzeumba, majd transzfer a repülőtérre, repülés Danangba. Transzfer Hoi Anba. Szállás Hoi Anban (2 éj).

Tervezett szálloda:  Rosemary Hotel

9. nap: Hoi An – My Son

Reggeli után gyalogos városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, a „vietnámi Szentendrét” bemegyünk több XVIII. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a fedett Japán hidat. Felkeressük a kínai negyedet, megnézzük a Fukien egyesület templomát, a Kerámia Múzeumot és a Chua Ong templomot. Délután utazás az egykori Champa királyság szakrális központjába, My Son szent földjére. A terület az UNESCO Világörökség része. Sajnos a területen található örökség a vietnámi háború bombázásai során jelentős károkat szenvedett, azonban a fennmaradt romok így is különleges látványt nyújtanak.

10. nap: Ba Na Hills – Hue

A mai napon Ba Na Hills csodálatos látnivalóit fedezzük fel, a Linh Ung pagodát és buddha szobrot, majd nem utolsó sorban az „Arany hidat”, melyet a sziklából kiemelkedő két hatalmas kéz tart a magasba. Ebéd útközben. A kirándulás után transzfer Huébe, szállás Huében (2 éj).

Tervezett szálloda: Moonlight Hue Hotel

11. nap: Hue

Reggeli után városnézés Huében, mely 1802-1945 között Vietnam fővárosa, és a Nguyen dinasztia uralkodóinak a székhelye volt. Hajókázunk (vízállás függő) a Parfüm folyón a nyolcszögletű, hétszintes Thien Mu pagodához, majd megtekintjük Hue fellegvárát, a Citadellát. Megállunk a Zászló toronynál, a Noon kapunál, a kilenc dinasztikus urnánál, a Kilenc szent ágyúnál, a Thai Hoa Palotánál és a tiltott Bíbor városnál. Délután megnézzük az impozáns császári temetkezési komplexumok közül Minh Mang és Khai Dinh uralkodók sírjait.

12. nap: Hue – Saigon

Reggeli után Saigonba repülünk, hogy megismerkedhessünk Vietnám legnagyobb városával. Érkezés után Ho Chi Minh City szimbólumaival ismerkedünk a belvárosban, megnézzük (kívülről) a francia építészet remekeit, a Notre Dame katedrálist és a Városi Postahivatalt. Ezután transzfer a szállodába, bejelentkezés. Vacsora és szállás Saigonban (3 éj).

Tervezett szálloda: Equatorial Hotel

13. nap: Saigon – Cu Chi alagutak

Reggeli után folytatjuk a városnézést, látogatás a Hadtörténeti Múzeumba, majd az Újraegyesítési Palotához, miután a híres Cu Chi alagutakat keressük fel. Az eredeti alagútrendszer hossza 200 km volt, de ebből mára már csak 120 km maradt meg. A vietnámi háború alatt a vietkongok kórházakat, lakásokat, fegyvertárolókat, iskolákat rendeztek itt be, gyakorlatilag a föld alatt éltek és innen indították a támadásaikat is. Ebéd útközben. Délután szabadidő vagy fakultatív program lehetőség: a mindig nyüzsgő Saigonban élők többsége vagy robogóval vagy Vespával ingázik, amit mi is kiprobálhatunk egy kis gasztronómiai élménnyel fűszerezve. A részvevők egy-egy motoron, saját tapasztalt sofőrrel végigmotoroznak a város nevezetességei mellett, szűk utcákon keresztül, több megállóval. Megnézhetjük, hogyan készül a vietnámi palacsinta, tavaszi tekercs. Elmegyünk egy helyi sea food étterembe, illetve egy hangulatos kávézóba, ahol egy kis desszert mellett, élő vietnámi zenét hallhatunk.

14. nap: Saigon – Mekong-delta

Reggeli után kirándulás a Mekong-deltához a természet egyik csodálatos szépségű képződményéhez. Gyönyörködünk a tájban és a különböző szigetekben. Tovább hajózunk a csatornákon és élvezzük a vidék megnyugtató világát miközben megfigyelhetjük a helyiek mindennapi életét. Időközben hajónkat pár fős kis csónakokra cseréljük. Tradicionális dallamok közben, különleges gyümölcsöket kóstolhatunk. Ebéd után pihentető séta, majd visszahajózás, kikötés után utazás Saigonba.

15. nap: Saigon – Siem Reap – Angkor Wat

Reggeli után transzfer a repülőtérre, ahonnan Kambodzsába, Siem Reap-be repülünk. Érkezés után Angkor csodáinak felfedezésére indulunk, először Prasat Kravan-t, a 10. századi hindu “Kardamom “templomot és a mellette található Srah Srang „királyi medencét” nézzük meg, majd Banteay Kdei-t, a “Cellák citadelláját”, végül Neak Pean, a Tekergőző Kígyók buddhista templomába látogatunk, amely egy mesterséges szigeten áll, VII. Dzsajavarman király mesterien megépített víztározómedencéje közepén. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

Tervezett szálloda: Saem Siem Reap Hotel 

16. nap: Angkor Thom – Angkor Wat – Banteay Srei

Egész napos kirándulásunkat Angkor Thom Déli Kapujánál kezdjük. Megtekintjük a Bayon templomot, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Leprás király teraszát a Phimeanakas templomot és a régészeti körzet egyéb látványosságait. Látogatás Banteay Srei – be, a klasszikus khmer építészet gyöngyszeméhez, melynek homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Ebéd, majd felkeressük még a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait is. Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik és záródik, majd visszatérünk a szállodánkba.

17. nap: Siem Reap – Saigon

Reggeli után transzfer a repülőtérre, visszautazás Saigonba. Ebéd, majd rövid pihenő és felfrissülés a hazaút előtt egy reptérhez közeli hotelben. Délután transzfer vissza a repülőtérre, majd átszállással hazautazás Budapestre. Éjszaka a repülő fedélzetén.

18. nap: Hazautazás

Érkezés Budapestre a menetrend szerint.

_______________

2025.-ben a csoport programja:
1. nap: Budapest – Hanoi

Utazás Budapestről repülővel menetrend szerinti járattal, átszállással Hanoiba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Hanoi – Vientiane

Érkezés kora délután, majd továbbutazás Vientiane-ba, Laosz fővárosába. Vacsora és szállás Vientiane-ban (2 éj).

Tervezett szálloda: Eastin Hotel Vientiane

3. nap: Vientiane

Reggeli után városnézés Vientiane-ban: ellátogatunk Wat Si Muang buddhista templomába, melyet a „templomok anyjának” is hívnak. Ezután a Buddha (XiengKhuan) Parkot nézzük meg, melyet 200 buddhista és hindu szobor díszít. Ebéd után That Luang-ot, a Nagy Királyi sztúpát, Laosz legszentebb helyét nézzük meg, melyet a 16. században Setthathirat király építtetett. Majd a Patuxai győzelmi kaputól gyönyörködhetünk az elénk táruló város látványában. Ezután Wat Sisaket templomába látogatunk, mely az egyetlen olyan buddhista templom a városban, amely a sziámi inváziót követően sértetlen maradt. Következő állomásunk Wat Phra Keo egykori buddhista szentélye, mely ma egy vallási tárgyú múzeum, lao és kmer műalkotásoknak ad helyet. Túránkat a Mekong folyó partján fejezzük be, ahol gyönyörködhetünk a naplementében.

4. nap: Vientiane – Luang Prabang

Korai reggeli után transzfer a vonatállomásra, elutazás az UNESCO Világörökség listáján is megtalálható Luang Prabangba. Érkezés után a lenyűgöző Kuang Si vízeséshez látogatunk, ahol akár meg is mártózhatunk a hűs vízben, majd egy helyi kézműves műhelyben betekintést nyerhetünk a selyemkészítés rejtelmeibe. Ebéd útközben, majd felmegyünk a Phousi hegyre (kb. 300 lépcsőfok), ahonnan a lenyugvó nap fényében gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Mekong-folyóra. A programunkat az éjszakai piacon zárjuk. Szállás Luang Prabangban (2 éj)

Tervezett szálloda: La Palais Juliana

5. nap: Luang Prabang – Hanoi

Reggeli előtt lehetőségünk lesz betekinteni a helyi szerzetesek szokásaiba, akik hajnalban, az utcákat járva adományt gyűjtenek a hívőktől, majd ellátogatunk a reggeli piacra, ahol a helyiek beszerzik a friss árukat. Reggeli után városnézés: első állomásunk a Királyi Palota, mely ma a Nemzeti Múzeumnak ad otthont. Ezt követően hajóra szállunk és felhajózunk a Mekong folyón a Pak Ou Barlangokig. A barlangrendszerben közel ötezer kisebb-nagyobb aranyozott Buddha szobor található. Útközben megállunk Ban Xanghai faluban, ahol a helyi rizsbort készítik. Visszatérve Luang Prabangba megtekintjük Wat Xiengthong híres épületét, majd ha időnkbe még belefér felkeressük a környező kézműves falvakat. A programot követően a repülőtérre utazunk és  visszarepülünk Vietnámba. Szállás Hanoiban (2 éj).

Tervezett szálloda: Anatole

6. nap: Hanoi

Városnézés Hanoiban, amely érinti Ho Chi Minh – a modern Vietnám megalapítójának mauzóleumát (kívülről), a koloniális stílusú Kormányzói Palotát, az „Egylábú” Pagodát, majd az Irodalom Templomaként ismert 1070-ben alapított és Konfuciusznak dedikált első vietnámi egyetemet, ahol megismerkedhetnek a vietnámi kézírás művészetével is. Délután látogatás az Etnológiai Múzeumba, majd riksába, kerékpárra ülve a „36 utca” néven emlegetett Hanoi óvárosának felfedezése. Este egy tradicionális vízi bábszínház előadását tekintjük meg.

7. nap: Hanoi – Ha Long-öböl

Reggeli után utazás autóbusszal az álomszép Halong-öbölbe. Érkezés délben, majd beszállás a tradicionális “sárkányhajóba”, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. A kapitány üdvözlése után ebéd, majd hajónk kifut az öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. Este szakácsok rögtönzött főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. A tenger gyümölcseiből készült gazdag vacsora zárja a napot. Szállás a hajón a Halong-öbölben. (1 éj).

Tervezett hajó:  Crown Legend Cruise

8. nap: Ha Long-öböl – Hoi An

A korán kelők tai chival köszönthetik a napfelkeltét a fedélzeten, korai reggeli, majd az öböl szépségeinek további felfedezése. Kikötés előtt könnyű ebéd a fedélzeten,  majd a kikötőből transzfer Hanoiba. Megérkezés után elrepülés Danang városába, érkezés után transzfer a szállodába Hoi Anba (2 éj).

Tervezett szálloda: Hoian Historic 

9. nap: Hoi An – My Son

Reggeli után gyalogos városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, a „vietnámi Szentendrét” bemegyünk több XVIII. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a fedett Japán hidat. Felkeressük a kínai negyedet, megnézzük a Fukien egyesület templomát, a Kerámia Múzeumot és a Chua Ong templomot. Délután utazás az egykori Champa királyság szakrális központjába, My Son szent földjére. A terület az UNESCO Világörökség része. Sajnos a területen található örökség a vietnámi háború bombázásai során jelentős károkat szenvedett, azonban a fennmaradt romok így is különleges látványt nyújtanak.

10. nap: Ba Na Hills – Hue

A mai napon Ba Na Hills csodálatos látnivalóit fedezzük fel, a Linh Ung pagodát és buddha szobrot, majd nem utolsó sorban az „Arany hidat”, melyet a sziklából kiemelkedő két hatalmas kéz tart a magasba. Ebéd útközben. Délután folytatjuk utunkat dél felé, a Danang és Hue között félúton fekvő Hai Van hágón utazunk keresztül, amely egyben észak és dél klimatikus választóvonala. Innen felejthetetlen kilátás nyílik My Khe parszakaszára. Rövid megállót tartunk Lang Co tengerpartján, ebéd, majd érkezés Hue-ba. Hue 1802-1945 között Vietnam fővárosa, és a Nguyen dinasztia uralkodóinak a székhelye volt. Szállás Hue-ben (2 éj).

Tervezett szállás: Moonlight Hue Hotel 

11. nap: Hue

Reggeli a városnézés során megtekintjük Hue fellegvárát, a Citadellát. Megállunk a Zászló toronynál, a Noon kapunál, a kilenc dinasztikus urnánál, a Kilenc szent ágyúnál, a Thai Hoa Palotánál és a tiltott Bíbor városnál. Hajókirándulás (vízállás függő) a Parfüm folyón a nyolcszögletű, hétszintes Thien Mu pagodához. Megtekintjük az impozáns császári temetkezési komplexumok közül Minh Mang és Khai Dinh uralkodók sírjait

12. nap: Hue – Saigon

Reggeli után egy rövid szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Délután Saigonba repülünk, hogy megismerkedhessünk Vietnám legnagyobb városával. Érkezés után buszos városnéző programunk veszi kezdetét: Notre Dame katedrális (kívülről), Városi Postahivatal, Újraegyesítési Palota.  A program után transzfer a szállodába, bejelentkezés. Vacsora és szállás Saigonban (3 éj).

Tervezett szálloda: Equatorial Hotel

13. nap: Saigon – Cu Chi alagutak

Reggeli után elutazunk a híres Cu Chi alagutakhoz. Az eredeti alagútrendszer hossza 200 km volt, de ebből mára már csak 120 km maradt meg. A vietnámi háború alatt a vietkongok kórházakat, lakásokat, fegyvertárolókat, iskolákat rendeztek itt be, gyakorlatilag a föld alatt éltek és innen indították a támadásaikat is. Ebéd után visszautazás Saigonba.

Újdonság: esti fakultatív program lehetőség: a mindig nyüzsgő Saigonban élők többsége vagy robogóval vagy Vespával ingázik, amit mi is kiprobálhatunk egy kis gasztronómiai élménnyel fűszerezve. A részvevők egy-egy motoron, saját tapasztalt sofőrrel végigmotoroznak a város nevezetességei mellett, szűk utcákon keresztül, több megállóval. Megnézhetjük, hogyan készül a vietnámi palacsinta, tavaszi tekercs. Elmegyünk egy helyi sea food étterembe, illetve egy hangulatos kávézóba, ahol egy kis desszert mellett, élő vietnámi zenét hallhatunk.

14. nap: Mekong-delta

Reggeli után kirándulás a Mekong-deltához a természet egyik csodálatos szépségű képződményéhez. Gyönyörködünk a tájban és a különböző szigetekben. Tovább hajózunk a csatornákon és élvezzük a vidék megnyugtató világát miközben megfigyelhetjük a helyiek mindennapi életét. Időközben hajónkat pár fős kis csónakokra cseréljük. Tradicionális dallamok közben, különleges gyümölcsöket kóstolhatunk. Ebéd után pihentető séta, majd visszahajózás, kikötés után utazás Saigonba.

15. nap: Saigon -Siem Reap – Angkor Wat

Reggeli után transzfer a repülőtérre, ahonnan Kambodzsába, Siem Reap-be repülünk. Érkezés után Angkor csodáinak felfedezésére indulunk, először Prasat Kravan-t, a 10. századi hindu “Kardamom “templomot és a mellette található Srah Srang „királyi medencét” nézzük meg, majd Banteay Kdei-t, a “Cellák citadelláját”, végül Neak Pean, a Tekergőző Kígyók buddhista templomába látogatunk, amely egy mesterséges szigeten áll, VII. Dzsajavarman király mesterien megépített víztározómedencéje közepén. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

Tervezett szálloda: Somadevi Angkor Resort

16. nap: Angkor Thom – Angkor Wat – Banteay Srei

Egész napos kirándulásunkat Angkor Thom Déli Kapujánál kezdjük. Megtekintjük a Bayon templomot, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Leprás király teraszát a Phimeanakas templomot és a régészeti körzet egyéb látványosságait. Látogatás Banteay Srei – be, a klasszikus khmer építészet gyöngyszeméhez, melynek homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Ebéd, majd felkeressük még a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait is. Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik és záródik, majd visszatérünk a szállodánkba.

17. nap: Angkor

Reggeli után transzfer a repülőtérre, visszautazás Saigonba. Ebéd, majd rövid pihenő és felfrissülés a hazaút előtt egy reptérhez közeli hotelben. Délután transzfer vissza a repülőtérre, majd átszállással hazautazás Budapestre. Éjszaka a repülő fedélzetén.

18. nap: Hazautazás

Érkezés Budapestre a menetrend szerint.

A programok és a szállodák változtatásának jogát irodánk fenntartja!

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Laosz – Luang Prabang
 • Vietnam – Ha Long-öböl (természeti)
 • Vietnam – Hue
 • Vietnam – Hoi An óvárosa
 • Vietnam – My Son
 • Kambodzsa – Angkor

Fakultatív programok:

Újdonság!

Mindkét novemberi csoportnak: fakultatív esti motoros túra Saigonban: 54.000 Ft

2025.-ben 56.000 Ft

(Min. létszám: 10 fő)

Saigonban egy különleges fakultatív programon vehetünk részt, egy esti Street food túrán, ahol mindenki külön kísérőjével (sofőr) motorra pattan, és elmerül az esti Saigon színes forgatagában. Konvojban haladva felfedezzük a város rejtett titkait, kis bárokban, apró éttermekben ismerkedünk a helyi ízekkel, a tavaszi tekercstől az igazi tengeri ételekig mindent megkóstolunk, majd az éjszakai zenés bárokba is benézünk, mielőtt visszatérünk a hotelbe.

Fontos információk:

Tervezett menetrend (változhat):

November 5.   Budapest-Dubai                         15:10    23:20       EK112 / kb. 5ó 10p
November 6.   Dubai-Hanoi                               03:40    12:40       EK394 / kb. 6ó 00p

November 21.  Ho Chi Minh City-Dubai            23:55    04:25+1   EK393 /kb. 7ó 30p
November 22.  Dubai-Budapest                        10:35    13:35        EK111 / kb. 6ó 00p

November 12.   Budapest-Doha                       15:30    22:45   QR200 / kb. 5ó 15p
November 13.   Doha-Hanoi                              01:45    12:25   QR976 / kb. 6ó 40p

November 28.  Ho Chi Minh City-Doha            19:55    23:50   QR971 /kb. 7ó 55p
November 29.  Doha-Budapest                         02:40    06:35   QR201 / kb. 5ó 55p

Február 12.   Budapest-Dubai                                        15:10    23:20   EK112 / kb. 5ó 10p
Február 13.   Dubai-Hanoi                                              03:40    12:40   EK394 / kb. 6ó 00p

Február 28.  Ho Chi Minh City (Saigon)-Dubai               23:55    04:25+1   EK393 /kb. 7ó 30p
Március 1.    Dubai-Budapest                                           10:35    13:35       EK111 / kb. 6ó 00p

Március 18.   Budapest-Dubai                                        15:10    23:20   EK112 / kb. 5ó 10p
Március 19.   Dubai-Hanoi                                              03:40    12:40   EK394 / kb. 6ó 00p

Április 3.    Ho Chi Minh City (Saigon)-Dubai                 23:55    04:25+1   EK393 /kb. 7ó 30p
Április 4.    Dubai-Budapest                                           10:35    13:35       EK111 / kb. 6ó 00p

Az indulási és érkezési időpontok minden esetben helyi időben értendők.
A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja.

Igény esetén business osztályú repülőjegyek is foglalhatók.

Utazás Emirates járattal

Az Emirates járatokon turista osztályon maximum 30 kg lehet a poggyász súlya. A fedélzetre egy, maximum 7 kg-os kézipoggyász vihető fel, személyenként.

Akinek van Emirates (Skywards) törzskártyája, kérjük, legkésőbb 2 héttel az indulást megelőző időpontig ezt jelezze felénk, mert a törzsszámot rögzíteni tudjuk a foglalásban. Akinek nincs és szeretné a mérföldeket gyűjteni (a mérföldgyűjtés számos előnnyel jár), a következő oldalon tud tájékozódni, illetve regisztrálni.
https://www.emirates.com/hu/hungarian/skywards/registration/ 

Forrás és további információ: https://www.emirates.com/hu/hungarian/

FONTOS! 
– Csoportos repülőjegy foglalásnál egyben ültetjük be a csoportot a járatokra.
– Kérjük, hogy ültetési igényüket legyenek szívesek hátralékfizetésig jelezni. Nagyobb lábteres (vészkijárat) ülőhely foglalása csak felár ellenében lehetséges.
– Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizzék a kiadott beszállókártyákat, mert azon csak ott, a pultnál tudnak módosítani, irodánknak a check-in megkezdését követően már nincs lehetősége belenyúlni a foglalásba.
– Amennyiben valaki ételallergia miatt speciális étkezést szeretne a repülőjáratokra igényelni (vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes vagy diabetikus – más lehetőség nem kérhető, illetve nem kombinálható, csak egy fajta választható), az legkésőbb 2 héttel az indulás előttig legyen szíves írásban elküldeni a travel@1000ut.hu email címre.

Utazás Qatar Airways  járattal

A Qatar Airways járatokon maximum 25 kg lehet a poggyász súlya (csoportos foglalás esetén). A fedélzetre egy, maximum 7 kg-os kézipoggyász vihető fel (50 cm x 37 cm x 25 cm méretben).

Csoportos repülőjegy foglalásnál a légitársaság egyben ülteti be a csoportot a járatokra.

Előzetes ültetés kérés felár ellenében lehetséges, általában a jegykiállítást követően. Kérjük, hogy ültetési igényüket legyenek szívesek a hátralékfizetésig jelezni. Amennyiben az előre lefoglalt ülőhelyért nem kívánnak fizetni, abban az esetben az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseket (ablak, folyosó, stb.) nem tudjuk garantálni. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizzék a kiadott beszállókártyákat. Irodánknak a check-in megkezdését követően már nincs lehetősége a foglaláson módosítani.

Forrás/ további információ: Qatar Airways

Utazás hagyományos légitársasággal (általános információk)

Amennyiben rendelkezik az adott légitársaság(ok)ra érvényes törzskártyával, kérjük feltétlen jelezze felénk a foglalás során. A kártyaszámot a foglalásban rögzítjük és így nem vesznek el a mérföldek.

Kényelmi  szempontú ülőhelyválasztás esetén (ülőhelyek nagyobb lábtérrel / vészkijárat közelében) a  légitársaság előzetesen megszabhat feltételeket (mint például az angol nyelv ismerete, fizikai alkalmasság az ajtó kinyitására). vészkijárat közeli üléseket családosok részére (gyermekkel, babával utazók) nem tudunk biztosítani felár ellenében sem.
Ingyenes ültetés esetében a légitársaságok “standard” típusú ülőhelyeket biztosítanak.
Esetlegesen előforduló géptípus csere esetén nem garantálják az azonos jelzéssel/számmal ellátott ülőhelyet.
Egyes járatokon az ültetés csak felár ellenében kérhető (ilyen igényüket kérjük jelezzék előre)!

Olyan úticélok esetében, ahol az adott országban belföldi járaton is utazunk, az igénybevenni kívánt járatok/légitársaságok szabályzata egymástól eltérő lehet. (pl. poggyász méret/súlyhatár). Részeteket az aktuális utastájékoztató tartalmazni fogja.

Nehezen mozgó/mozgáskorlátozott utasaink részére a hagyományos légitársaságok tolószéket tudnak biztosítani, mellyel az utas repülőtéri közlekedését/átszállását segítik a jegykezeléstől a kapuig. Kérjük ilyen igényét szíveskedjen előre jelezni.

A fedélzeti ellátásban a légitársaságok között eltérés lehet. A standard ételkínálat mellett az alapvető érzékenységeknek illetve elterjedt étkezési szokásoknak megfelelő ételek közül tudunk választani. Különleges ételrendelés esetén (vegán, laktóz-,gluténérzékeny, diabetkus stb.) a menük nem keverhetők. Előfordulhat, hogy néhány úticél esetében különböző okokból korlátozott (pl vallási okok) ételkínálattal találkozhatunk. Egyes – jellemzően rövidtávú járatok – előfordulhat, hogy fedélzeti ellátás nincsen, vagy fizetős szolgáltatás.

Biztonsági okokból szúró-, vágóeszköz, manikűrkészlet valamint 1 dl-nél több folyadék szállítása csak a feladandó poggyászban lehetséges.

Beutazási szabályok, vízumok

Az útlevél érvényessége minden esetben legalább 6 hónappal meg kell, hogy haladja a Kambodzsából tervezett elutazás időpontját.

A körutazáshoz a jelenlegi útvonal és menetrend szerint többszöri belépéses vietnámi vízum javasolt, ezt irodánk előre elkészíti Önöknek, a vízumlevelet az utasanyagban fogják megkapni a reoülőtéren. Laoszban és Kambodzsában érkezéskor a helyszínen váltjuk ki a vízumot.
Fontos információ: mindkét vízumhoz kellenek igazolványképek, várhatóan 3 db-ra lesz szükség (színes /1 vagy 2 db Laoszban, 1 db Kambodzsában – nem mindig kérik el, de legyen)!

Covid-19

Laosz, Vietnám és Kambodzsa is eltörölte a COVID-19 járvány miatti korlátozásokat, azonban a biztonság kedvéért javasoljuk, hogy aki rendelkezik oltási igazolással, vigye magával az összes dózisról külön-külön (nem elég az utolsó!), kinyomtatva és telefonra is lementve. Minden magyarországi oltást elfogadnak.

A beutazásra és hazaérkezésre vonatkozó szabályok bármikor változhatnak, az ebből adódó esetleges többletköltségek az utast terhelik! 

 

Társítási garancia

A társítási garancia logóval feltüntetett utak esetében nem kell egyágyas felárat fizetnie az utasnak, ha nem sikerül mellé utas társat találnunk.

Feltételek:
– Legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőző időpontig szükséges jelentkezni. (Az ettől eltérő esetek egyenként, külön elbírálás alá kerülnek.)
– A körutazáson TÖBB hely is legyen még szabadon. (Vagyis: az utolsó helyre társítási garanciával nem lehet jelentkezni.)
– Társítási garanciával való jelentkezés esetén a szobatárs személyével kapcsolatban az utasok nem határozhatnak meg feltételeket, ez esetben a társítási garanciánk érvényét veszíti. Ilyenkor az utast egyágyas szobában tudjuk elhelyezni az egyágyas felár megfizetésével.
– Továbbá az utastársra vonatkozó reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni. A megértésüket megköszönjük!

Az oldal tetején, a „Miért ez az út?” felületen keresse a társítási garancia feliratot.
Kizárólag az adott felirattal feltüntetett utaknál vállalunk társítási garanciát.

 

 

Foglalás és fizetés:

 • Kérjük részvételi szándékát írásban jelezze az info@stopoverholiday.com e-mail címre vagy klikkeljen a “lépj velem” kapcsolatba gombra az oldal tetején!
 • Fizetés banki átutalással történik.

Fizetési határidők egzotikus körutak esetében

Egzotikus programjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

 • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
 • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
 • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

A program szerinti belső repülőjegyeket és vonatjegyeket (ahol van ilyen) irodánk ennél korábban is kiállíthatja, amiről külön nem küldünk értesítést az utasainknak.

Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető egy rövid Biztosítási termékismertető  .