Telefonszám: +36 30 110 6060 info@stopoverholiday.com

Peru

érdekel

Peru lenyűgöző ország Dél-Amerikában, tele lenyűgöző látnivalókkal és tevékenységekkel, amelyek minden utazót elbűvölnek. Íme néhány ok, amiért érdemes Peruba látogatnia:

Lenyűgöző tájak: Peru hihetetlenül változatos tájakkal büszkélkedhet, a hófödte Andok hegységtől a buja esőerdőkön át a sivatagokig és a gyönyörű strandokig. Akár kalandokat keres, akár pihenést, Peruban megtalálja a tökéletes helyet.

Gazdag történelem és kultúra: Peru gazdag történelemmel és kultúrával rendelkezik, amelyet az inkák, spanyolok és más népek befolyása alakított. Ismerje meg a helyi kultúrát azáltal, hogy meglátogat egy hagyományos piacot, részt vesz egy fesztiválon, kóstolja meg a helyi konyhát, vagy fedezze fel az ősi romokat, mint Machu Picchu vagy Chan Chan.

Barátságos emberek: A peruiak kedvesek és vendégszeretőek, örömmel osztják meg országukat a látogatókkal.Könnyen köt barátságot a helyiekkel, és megtapasztalhatja az igazi perui életmódot.

Különleges tevékenységek: Peruban rengeteg izgalmas tevékenység várja Önt, a túrázástól és hegymászástól a raftingtól és szörfözéstől a szivarfüstölésen és a főzőtanfolyamokon át. Akár aktív, akár pihentető nyaralást keres, Peruban megtalálja a tökéletes tevékenységet.

Megfizethető árak: Peru viszonylag olcsó ország, ahol a pénzéért rengeteg mindent kaphat. Élvezheti a kényelmes szállást, finom ételeket és izgalmas tevékenységeket anélkül, hogy megrepesztené a bankkártyáját.

További tippek Peruba utazáshoz:

A legjobb idő Peruba látogatni a száraz évszakban, amely májustól októberig tart.

• A perui valuta a perui új sol (PEN).

• A hivatalos nyelv a spanyol, de a quechua és más ősi nyelveket is széles körben beszélik.

• Peruban az elektromos aljzatok típusa A és B. Szükséged lesz adapterre, ha nem az Egyesült Államokból vagy Kanadából utazol.

• A perui konyha ízletes és változatos. Feltétlenül próbálja ki a helyi specialitásokat, mint a ceviche, a lomo saltado és a pisco sour.

• Összességében Peru egy lenyűgöző ország, amely minden utazónak kínál valamit. Lenyűgöző tájaival, gazdag történelmével és kultúrájával, barátságos embereivel, izgalmas tevékenységeivel és megfizethető áraival Peru biztosan emlékezetes élményt nyújt.